Központunk Nagytarcsán

Aligvárom központi iroda

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Látogató számláló

2
1
6
7
4
9
3

Facebook Like

Házhozszállítás

Napelem - Napkollektor

   NAPENERGIA

Napkollektor     

   WEBÁRUHÁZ

 

Hírek

2024.06.11

A 230V-os nagynyomású önfelszívó szivattyúk igazi mindentudók, ha vízellátásról van szó. Akár kerti öntözésről,víztartályok feltöltéséről, medencék vízzel való ellátásáról, vagy akár esővízgyűjtésről van szó, ezek a szivattyúk hatékonyan és megbízhatóan teljesítik a feladatot.

Az otthoni vízellátás és öntözés optimalizálása gyakran kihívást jelenthet, de a megfelelő eszközök segítségével ez a feladat könnyedén megoldható. Az egyik legfontosabb és legmegbízhatóbb megoldás a 230V-os nagynyomású önfelszívó szivattyú, amely ideális választás lehet mind a háztartási, mind a kertészeti alkalmazásokhoz. Webáruházunkban számos kiváló minőségű szivattyú közül választhat, amelyek biztosítják az Ön igényeinek megfelelő vízellátást.

Miért válassza a 230V-os nagynyomású önfelszívó szivattyúkat?

A 230V-os nagynyomású önfelszívó szivattyúk számos előnnyel rendelkeznek, amelyek ideálissá teszik őket különböző felhasználási területeken. Íme néhány kulcsfontosságú előny:

 • Könnyű telepítés és használat: Ezek a szivattyúk egyszerűen telepíthetők és üzemeltethetők, ami különösen fontos azok számára, akik nem rendelkeznek szakmai vízvezeték-szerelési tapasztalattal.
 • Erőteljes teljesítmény: A nagynyomású szivattyúk erős motorral rendelkeznek, amely biztosítja a folyamatos és megbízható vízellátást még nagy igénybevétel esetén is.
 • Önfelszívó képesség: Ezek a szivattyúk képesek a vizet önállóan felszívni, ami megkönnyíti a használatukat kutak, ciszternák vagy más vízforrások esetében.

Felhasználási területek

A 230V-os nagynyomású önfelszívó szivattyúk sokoldalúan alkalmazhatók különböző területeken:

 • Háztartási vízellátás: Biztosítsa otthona vízellátását, akár ivóvízről, akár háztartási használatról van szó.
 • Kertöntözés: Ideális megoldás kertek, pázsitok és virágágyások öntözéséhez, biztosítva a megfelelő vízmennyiséget a növények egészséges növekedéséhez.
 • Medencefeltöltés: Gyors és hatékony módja a medencék feltöltésének és vízcseréjének.
 • Kútfúrás: Kiválóan alkalmas kutakból vagy ciszternákból történő vízkiemeléshez, biztosítva a folyamatos vízellátást.

Néhány tipp a szivattyú használatához:

 • Győződjön meg róla, hogy a szivattyú a hálózati feszültségre van csatlakoztatva.
 • Ne használja a szivattyút szárazon.
 • Rendszeresen ellenőrizze a szivattyú víztömítettségét.
 • Télire ürítse le a szivattyút a fagyás megelőzése érdekében.
 • Tárolja a szivattyút száraz, hűvös helyen.

A 230V-os nagynyomású önfelszívó szivattyúk a megfelelő karbantartás mellett hosszú éveken át megbízhatóan szolgálják Önt.

Látogasson el webáruházunkba még ma, és fedezze fel 230V-os nagynyomású önfelszívó szivattyúk széles választékát! https://www.aligvarom.hu/230V-Nagynyomasu-onfelszivo-szivattyu

További információkért vagy segítségért forduljon hozzánk bizalommal!

Ne feledkezzen meg róla, hogy kövessen minket a közösségi médiában a legújabb termékekről és ajánlatokról szóló értesítésekért!

2024.06.04

A mozgássérültek, idősek és babakocsival közlekedők számára a mindennapi mozgás akadályba ütközhet, ha lépcsővel kell szembenézniük. A mozgássérült rámpák praktikus és kényelmes megoldást nyújtanak a szintkülönbségek áthidalására, biztosítva a zökkenőmentes bejutást otthonokba, irodákba, üzletekbe és más épületekbe.

Az akadálymentesség és az egyenlő hozzáférés mindenki számára fontos cél, különösen a mozgássérült emberek esetében. Ebben a bejegyzésben bemutatjuk, hogyan segíthetnek a mozgássérült rámpák a mindennapi élet megkönnyítésében.

Miért fontos az akadálymentesség?

Az akadálymentesség nemcsak a mozgássérült emberek számára alapvető szükséglet, hanem mindenki számára előnyös lehet. Az akadálymentesség elősegíti a társadalmi integrációt és javítja az életminőséget.

A mozgássérült rámpák típusai és anyagai: 

Kínálatunkban különböző méretű és típusú mozgássérült rámpákat talál, amelyek különféle anyagokból készülnek. A leggyakoribb típusok a következők:

 • Alumínium rámpák: Könnyűek, hordozhatóak és ellenállóak a korrózióval szemben.
 • Acél rámpák: Robusztusak és tartósak, nagyobb terhelést bírnak el.
 • Gumi rámpák: Csúszásmentes felülettel rendelkeznek, így ideálisak nedves vagy csúszós körülmények között.
 • Műanyag rámpák: Könnyűek, olcsók és könnyen telepíthetők.

A mozgássérült rámpák előnyei:

 • Kényelmes és biztonságos: A rámpák segítségével akadálymentesen be- és kijuthat az épületből kerekesszékkel,rollátorral, babakocsival vagy más segédeszközzel.
 • Könnyen telepíthető: A legtöbb rámpa egyszerűen telepíthető, szerszámok nélkül is.
 • Tartós és strapabíró: A rámpák kiváló minőségű anyagokból készülnek, így hosszú ideig használhatók.
 • Hordozható: Számos rámpa összecsukható és könnyen hordozható, így bárhol használhatja őket.

Mozgássérült rámpák felhasználási területei:

 • Otthonok: Bejárati ajtókhoz, teraszokhoz, garázsokhoz.
  A rámpák otthoni használata segít a mindennapi tevékenységek megkönnyítésében. Akár a bejárati ajtónál, akár a kertben vagy a garázsban használja, biztosítják a könnyű és biztonságos közlekedést.
  • Irodák: Bejáratokhoz, lépcsőkhöz, emelkedőkhöz.
   Az akadálymentesség a munkahelyeken is elengedhetetlen. A rámpák lehetővé teszik a mozgássérült munkavállalók számára, hogy önállóan és biztonságosan közlekedjenek az irodában, így hozzájárulva a befogadó és egyenlő munkahelyi környezet megteremtéséhez.
  • Üzletek: Bejáratokhoz, kasszákhoz, polcokhoz.
  • Iskolák: Bejáratokhoz, tantermekhez, mosdókhoz.
  • Kórházak: Bejáratokhoz, betegellátó helyiségekhez, rehabilitációs termekhez.
  • Közintézmények: Bejáratokhoz, hivatalokhoz, várótermekhez.

  Hogyan válassza ki a megfelelő mozgássérült rámpát?

  • Méretek és kapacitás: Fontos, hogy a rámpa megfelelő méretű és teherbírású legyen. Mérje meg a szükséges hosszúságot és ellenőrizze, hogy a rámpa elbírja a szükséges súlyt.
  • Anyagok és kialakítás: A rámpa anyaga és kialakítása befolyásolja annak tartósságát és használhatóságát. A könnyű, de erős anyagok, mint az alumínium vagy a műanyag, jó választások lehetnek.
  • Biztonsági funkciók: Figyeljen a biztonsági funkciókra, mint a csúszásmentes felület, oldalsó korlátok és rögzítő elemek. Ezek mind hozzájárulnak a biztonságos használathoz.

  Ha mozgássérült rámpa vásárlását tervezi, forduljon hozzánk bizalommal! Webáruházunkban széles választékú mozgássérült rámpát találhat, különböző méretekben, típusokban és anyagokban. Szakértő kollégáink segítenek a megfelelő rámpa kiválasztásában, és tanácsot adnak a telepítéshez.

  Látogasson el webáruházunkba, és fedezze fel széles választékunkat! 

  Ne feledkezzen meg róla, hogy kövessen minket a közösségi médiában a legújabb termékekről és ajánlatokról szóló értesítésekért!

  2024.05.28

  A kertészkedés és mezőgazdasági munkák során a permetezés elengedhetetlen része a növények egészségének megőrzésében és a terméshozam maximalizálásában. A megfelelő eszközök kiválasztása jelentős mértékben hozzájárulhat a hatékonyság növeléséhez és a munka megkönnyítéséhez. A 12V permetező szivattyúk egyre népszerűbbek a hobbikertészek és a profi gazdák körében egyaránt. Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk, miért érdemes 12V permetező szivattyút vásárolni, mire kell figyelni a választás során, és milyen előnyei vannak ezeknek a termékeknek.

  Miért érdemes 12V permetező szivattyút vásárolni?

  • Mobilitás és kényelem: A 12V permetező szivattyúk egyik legnagyobb előnye a mobilitásuk. Ezek az eszközök akkumulátorról működnek, így nem szükséges őket konnektorhoz csatlakoztatni. Ez különösen hasznos nagyobb területeken, ahol nincs könnyen elérhető áramforrás. Az akkumulátoros működés lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor használhassuk őket, akár távoli földeken is.
  • Hatékonyság: A 12V permetező szivattyúk hatékonyabbá teszik a permetezési munkálatokat. Az automatikus nyomáskiegyenlítés és a folyamatos permetezési teljesítmény biztosítja, hogy a növények egyenletesen kapják meg a szükséges tápanyagokat és vegyszereket. Ezáltal csökken a permetezési idő, és növekszik a hatékonyság.
  • Sokoldalúság: Ezek a szivattyúk számos felhasználási területtel rendelkeznek. Nemcsak a növényvédelemben, hanem a gyomirtásban, a műtrágyázásban, sőt, még a vízszállításban is alkalmazhatók. A sokoldalúságuk miatt számos mezőgazdasági és kertészeti munka során hasznosak lehetnek.

  Mire figyeljünk vásárlás előtt?

  • Teljesítmény és nyomás: Az egyik legfontosabb szempont a szivattyú teljesítménye és nyomása. A megfelelő teljesítmény biztosítja, hogy a permetező elég erős legyen a kívánt feladatok elvégzéséhez. Érdemes olyan modellt választani, amely képes a megfelelő nyomást fenntartani hosszabb ideig, hogy a permetezési munka egyenletes legyen.
  • Akkumulátor kapacitása: Az akkumulátor kapacitása meghatározza, hogy mennyi ideig használhatjuk a szivattyút egy töltéssel. Érdemes olyan modellt választani, amely megfelelő üzemidővel rendelkezik a tervezett feladatokhoz. Fontos figyelembe venni az akkumulátor töltési idejét is, hogy elkerüljük a hosszú állásidőt.
  • Anyagminőség és tartósság: A permetező szivattyúk anyagminősége és tartóssága kritikus szempont. A jó minőségű anyagokból készült szivattyúk hosszabb élettartamot és megbízhatóbb működést biztosítanak. Érdemes olyan modelleket választani, amelyek ellenállnak a vegyszereknek és a különböző környezeti hatásoknak.

  A 12V permetező szivattyúk előnyei:

  • Költséghatékonyság: A 12V permetező szivattyúk hosszú távon költséghatékonyabbak lehetnek. Az alacsonyabb karbantartási igény és az üzemanyagköltségek hiánya jelentős megtakarítást eredményezhet. Az akkumulátorok hosszú élettartama és a könnyű cserélhetőség szintén hozzájárul a gazdaságos üzemeltetéshez.
  • Egyszerű használat: Az egyszerű használat és karbantartás szintén nagy előnye ezeknek a szivattyúknak. Az automatikus nyomásszabályozás és a könnyen kezelhető vezérlők lehetővé teszik, hogy akár kezdő felhasználók is hatékonyan használhassák őket. Az egyszerű karbantartási igény pedig megkönnyíti az eszköz hosszú távú használatát.
  • Rugalmasság és adaptálhatóság: A 12V permetező szivattyúk nagy rugalmasságot kínálnak a különböző felhasználási területeken. Legyen szó kis kertészeti munkákról vagy nagyobb mezőgazdasági területek permetezéséről, ezek az eszközök könnyen alkalmazkodnak a különböző igényekhez. Az állítható nyomás és a különböző fúvókák segítségével testre szabhatjuk a permetezést a specifikus feladatokhoz.
  • Biztonságos és megbízható működés: A 12V permetező szivattyúk biztonságos és megbízható működést biztosítanak. A modern technológiai megoldások, mint az automatikus nyomáskiegyenlítés és a túlmelegedés elleni védelem, garantálják a biztonságos üzemeltetést. Ezáltal csökken a balesetveszély, és a felhasználók nagyobb biztonságban érezhetik magukat a munkavégzés során.

  A 12V permetező szivattyúk kiváló választásnak bizonyulnak a kertészek és mezőgazdászok számára, akik hatékony, mobil és sokoldalú eszközöket keresnek a permetezési munkákhoz. A megfelelő modell kiválasztása során figyelembe kell venni a teljesítményt, az akkumulátor kapacitását, az anyagminőséget és a kiegészítőket. A környezetbarát működés, a költséghatékonyság, az egyszerű használat és a biztonságos üzemeltetés mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ezek az eszközök hosszú távon is megbízhatóan szolgálják a felhasználókat.

  Amennyiben kérdése lenne a 12V permetező szivattyúkkal kapcsolatban, vagy szeretne többet megtudni az elérhető modellekről és azok specifikációiról, keresse fel webáruházunkat, ahol szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére. Ne feledje, a megfelelő eszköz kiválasztása jelentős mértékben hozzájárulhat a hatékony és eredményes munkavégzéshez!

  Ne feledkezzen meg róla, hogy kövessen minket a közösségi médiában a legújabb termékekről és ajánlatokról szóló értesítésekért!

  2024.05.21

  A kert nem csupán egy zöld terület a ház körül, hanem egy kiterjesztett lakótér, ahol pihenhetünk, kikapcsolódhatunk, összejöveteleket tarthatunk a családunkkal, barátainkkal. A kerti konnektorok elengedhetetlenek ahhoz, hogy kényelmesen és biztonságosan használhassuk a kerti elektromos berendezéseket, mint a fűnyíró, a sövényvágó, a kerti lámpa és még sok más.

  A kerti konnektorok előnyei:

  • Kényelem: A kerti konnektorok megkönnyítik a kerti elektromos berendezések használatát, nem kell hosszabbítókat húzni és elrejteni.
  • Biztonság: A kültéri kerti konnektorok vízállóak és IP44 védettséggel rendelkeznek, így védve vannak a víz és a por ellen. Ez garantálja a biztonságos használatot még nedves időjárási körülmények között is.
  • Esztétika: A kültéri kerti konnektorok modern és elegáns megjelenésűek, így tökéletesen illeszkednek a kert stílusához.
  • Sokoldalúság: A kültéri kerti konnektorok különböző funkciókkal rendelkezhetnek, mint például beépített időkapcsoló, USB töltőport, vagy akár LED világítás.

  A kültéri kerti konnektorok kiválasztásakor fontos figyelembe venni a következőket:

  • A konnektor típusa: A konnektor típusának kiválasztása a kert elrendezésétől és a konnektor kívánt helyétől függ.
  • A konnektor funkciói: Fontos megfontolni, hogy milyen funkciókra van szüksége a konnektorral kapcsolatban, mint például beépített időkapcsoló, USB töltőport, vagy LED világítás.
  • A konnektor vízállósági foka: A konnektornak legalább IP44 védettséggel kell rendelkeznie, hogy ellenálljon a víznek és a pornak.
  • A konnektor anyaga: A konnektornak tartós anyagból kell készülnie, mint például rozsdamentes acél, műanyag vagy fém, hogy ellenálljon az időjárás viszontagságainak.

  A kültéri kerti konnektorok használati módjai:

  • Kerti elektromos berendezések használata: A konnektorok segítségével kényelmesen használhatja a fűnyírót, a sövényvágót, a kerti lámpát, és még sok más elektromos berendezést.
  • Kültéri dekorációk táplálása: A konnektorok segítségével táplálhatja a kerti karácsonyi lámpákat, a kerti szobrokat, szökőkutat és más kültéri dekorációkat.
  • Kültéri eszközök töltése: A konnektorok segítségével feltöltheti a kerti elektromos szerszámokat, mint a fűnyíró akkumulátorát, vagy a kerti robotporszívót.

  A kültéri kerti konnektorok karbantartása:

  • Rendszeresen ellenőrizze a konnektorokat: Győződjön meg róla, hogy a konnektorok nem sérültek, és nem szivárog belőlük víz.
  • Tisztítsa meg a konnektorokat: Rendszeresen tisztítsa meg a konnektorokat a portól és a szennyeződésektől.
  • Távolítsa el a havat és a jeget: Télen távolítsa el a havat és a jeget a konnektorokról, hogy megakadályozza a sérüléseket.

  A kültéri kerti konnektorok kényelmesebbé és biztonságosabbá tehetik a kertet. A széles választékban kapható konnektoroknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a tökéletes konnektort az igényeinek megfelelően. 

  Kültéri kerti konnektorok webáruházunkban:

  Webáruházunkban széles választékban talál kültéri kerti konnektorokat. Szakértő kollégáink segítenek kiválasztani a tökéletes konnektort az Ön igényeinek megfelelően. Látogasson el weboldalunkra, és tekintse meg kínálatunkat: https://www.aligvarom.hu/Kulteri-konnektor

  Ne feledje, a kültéri kerti konnektorok elengedhetetlenek a kényelmes és biztonságos kerti elektromos berendezések használatához!

  2024.05.14

  A nyár a tökéletes időszak a medencében töltött idő élvezetére. Ahhoz azonban, hogy a medencéje kristálytiszta és biztonságos legyen a család minden tagja számára, szükség van a megfelelő kiegészítőkre.

  Ebben a blogbejegyzésben mindent megtudhat a medence kiegészítőkről, beleértve a vásárlási tippeket, a figyelembe veendő szempontokat és a termék előnyeit.

  Webáruházunkban mindent megtalálhat, amire szüksége van:

  • Szűrőhomok: A tiszta vízhez elengedhetetlen a szűrőhomok cseréje. 
  • Vízminőség mérő eszköz: A vízminőség folyamatos ellenőrzése fontos a víz tisztaságának és a fürdőzők egészségének megőrzése érdekében. 
  • Biztonsági medence létrák: A biztonságos be- és kimászást biztosító medence létra elengedhetetlen a medencédhez.  
  • Csere szűrőbetétek: A szűrőbetétek cseréje fontos a vízszűrő hatékonyságának fenntartása érdekében. 
  • Napelemes medence ionizátor: A napelemes medence ionizátor természetes módon tartja tisztán a medencéd vizét, így kevesebb vegyszert kell használnod. Környezetbarát és pénztakarékos megoldás!

  Miért érdemes medence kiegészítőket vásárolni?

  A medence kiegészítők számos előnnyel járnak:

  • Tisztább víz: A szűrőhomok, a vízminőségmérő eszközök és a napelemes medence ionizátorok segítenek a víz tisztán tartásában és a szennyeződések eltávolításában.
  • Biztonságosabb medencézés: A biztonsági medence létrák megkönnyítik a be- és kimászást a medencéből, és megakadályozzák a balesetek bekövetkezését.
  • Egyszerűbb karbantartás: A csere szűrőbetétek megkönnyítik a szűrőrendszer karbantartását, és biztosítják a hatékony működést.
  • Költséghatékonyabb: A napelemes medence ionizátorok segítenek csökkenteni a vegyszerek használatát, így pénzt takaríthat meg.

  Mit vegyek figyelembe vásárlás előtt?

  A medence kiegészítők vásárlásakor a következőket kell figyelembe venni:

  • A medencéje mérete és típusa: Válasszon olyan kiegészítőket, amelyek mérete és típusa megegyezik a medencéjével.
  • A vízhőmérséklet és a klórszint: A vízminőségmérő eszközök segítenek a vízhőmérséklet és a klórszint optimális szinten tartásában.
  • A család igényei: Ha kisgyermekei vannak, válasszon olyan biztonsági medence létrát, amely megfelel a korosztályuknak.
  • A költségvetése: A medence kiegészítők ára széles skálán mozog. Válasszon olyan kiegészítőket, amelyek megfelelnek a költségvetésednek.

  Válogasson webáruházunk széles medence kiegészítő kínálatából, és adja meg a medencéjének azt a tökéletes megjelenést és funkcionalitást, amit megérdemel! https://www.aligvarom.hu/Medence-kiegeszitok

  Ne feledkezzen meg róla, hogy kövessen minket a közösségi médiában a legújabb termékekről és ajánlatokról szóló értesítésekért!

  TOP termékek

  Webáruház - csak profiknak!

  Információk

  Elérhetőség
  Szállítás
  Fizetés
  Kapcsolatfelvétel
  Elérhetőség
  Cégnév / Név:
  Aligvárom Kft.
  Cím:
  2142 Nagytarcsa, Cinkotai út 19/a
  Telefonos ügyfélszolgálat kedd-csütörtök-pénteken 9:00 - 15:00, hétfőn és szerdán 10:30 - 15:00 között:
  Áruház neve:
  Aligvárom webáruház
  Adószám:
  25798270-2-42
  EU adószám:
  HU25798270
  Cégjegyzék szám:
  01-09-289710
  Cégjegyzéket vezető bíróság:
  Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
  Nyilvántartásba vétel dátuma
  2016.11.01
  Bankszámlaszám:
  UniCredit Bank - 10918001-00000090-93380004
  IBAN:
  HU29 10918001-00000090-93380004
  Kapcsolattartó neve:
  Aligvárom Kft.
  Kapcsolattartó telefonszáma:
  +36 1 203 33 03
  Kapcsolattartó e-mail címe:
  Webhosting szolgáltató:
  UNAS Online Kft.
  H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas [kukac] unas.hu

  Aligvarom-raktar

  Megtalálhat minket a Google Maps -en is. Kattintson a képre és azonnal idetalál!
  Szállítás

  GLS csomagautomata

  mygls_api_dropoffpoints
  Minek menne el raktárunkba, átvenni a rendelését, ha azt kedvező áron ki tudja szállíttatni az Önhöz legközelebbi csomagponthoz?
  Igazítsa saját idejéhez a csomagátvételt a GLS Automaták és GLS Csomagpontok segítségével.

  A GLS Automaták többsége elhelyezkedésüknek köszönhetően 0-24 óráig rendelkezésére áll. A csomag átvételére az értesítésben szereplő PIN kód megadásával 5 munkanap áll rendelkezésre. Az utánvét kifizetése Automata esetén kizárólag bankkártyával történhet.
  Termék mennyiség
  Szállítási költség
  1
  1
  990 Ft
  2
  2
  1 500 Ft
  3
  3
  2 000 Ft
  4
  4
  2 500 Ft
  5
  -
  3 000 Ft

  GLS csomagpont

  gls_api_dropoffpoints
  Ezzel a szállítási móddal az egyik legkedvezőbb díj ellenében tud hozzájutni a küldeményéhez.
  Minek menne el raktárunkba, átvenni a rendelését, ha azt kedvező áron ki tudja szállíttatni az Önhöz legközelebbi csomagponthoz?
  GLS CsomagPontok esetén a csomag átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával szintén 5 munkanap áll rendelkezésre. A csomagok minden szállítási mód esetében a feladást követő munkanapon kiszállításra kerülnek.
  Termék mennyiség
  Szállítási költség
  1
  1
  1 270 Ft
  2
  2
  1 800 Ft
  3
  3
  2 300 Ft
  4
  4
  2 800 Ft
  5
  -
  3 300 Ft

  Kiszállítás futárszolgálattal. A megadott összeg a csomagolási és szállítási költség együtt

  mygls_api
  Kérésére a megvásárolt terméket térítés ellenében csomagoljuk és futárszolgálattal kiszállítjuk.
  Termékek össztömege
  Szállítási költség
  0  kg
  0,02  kg
  990 Ft
  0,03  kg
  1,99  kg
  2 800 Ft
  2  kg
  7,99  kg
  3 800 Ft
  8  kg
  14,89  kg
  4 900 Ft
  14,9  kg
  19,98  kg
  5 900 Ft
  19,99  kg
  29,98  kg
  6 800 Ft
  29,99  kg
  -
  12 900 Ft

  Trans-Sped Zero

  Trans-Sped Zero
  A Trans-Sped ZERO csomagolásmentes kiszállítást biztosít a vásárlók számára. A megrendelt termékeket eredeti csomagolásában zárható, mosható, többször használatos ládákba helyezik, ezáltal a kiszállításkor nem keletkezik felesleges csomagolóanyag, helykitöltő anyag, hiszen a vásárló csak kipakolja a megrendelt árut és visszaadja a dobozt a futárnak. Ezt követően a ládák megfelelő tisztítás után újra használatba helyezhetők.
  Megrendelés végösszeg
  Szállítási költség
  0  Ft
  29 999  Ft
  3 490 Ft
  30 000  Ft
  98 999  Ft
  6 900 Ft
  99 000  Ft
  -
  12 800 Ft

  Szálanyag, profil kiszállítás.

  mpl_api
  Ezt a szállítást a vízvetők burkolóprofilok, élvédők és egyéb szálanyag szállításához tudja választani.
  A speciálisan hosszú szálak különleges bánásmódot és csomagolóanyagot igényelnek, emiatt magasabb a szállítási költsége.
  Természetesen lehetőséget biztosítunk ezen termékek személyes átvételére is, melynek költsége nincs.
  Megrendelés végösszeg
  Szállítási költség
  0  Ft
  4 799  Ft
  3 800 Ft
  4 800  Ft
  29 999  Ft
  4 800 Ft
  30 000  Ft
  49 998  Ft
  6 800 Ft
  49 999  Ft
  79 989  Ft
  14 900 Ft
  79 990  Ft
  149 899  Ft
  19 900 Ft
  149 900  Ft
  179 899  Ft
  24 900 Ft
  179 900  Ft
  -
  39 900 Ft

  Nagyméretű csomagszállítás (Fólia/doboz)

  mpl_api
  Termékek össztömege
  Szállítási költség
  0  kg
  4,99  kg
  4 900 Ft
  5  kg
  19,99  kg
  6 900 Ft
  20  kg
  34,99  kg
  8 900 Ft
  35  kg
  99,99  kg
  19 900 Ft
  100  kg
  -
  38 900 Ft

  Nagyméretű csomagszállítás (Raklap)

  mpl_api
  Megrendelés végösszeg
  Szállítási költség
  0  Ft
  129 899  Ft
  14 600 Ft
  129 900  Ft
  189 899  Ft
  17 800 Ft
  189 900  Ft
  289 899  Ft
  24 200 Ft
  289 900  Ft
  398 799  Ft
  29 800 Ft
  398 800  Ft
  -
  49 900 Ft

  Extra súlyú vagy méretű termékek

  mpl_api
  Azon termékek szállítási módja, amelyek extra méretűek vagy súlyúak,
  pl. rácsos tároló, gitterbox, kármentő tálca, extra hosszú létra vagy rámpa, bizonyos raktártechnikai eszközök.
  Megrendelés végösszeg
  Szállítási költség
  0  Ft
  129 899  Ft
  14 600 Ft
  129 900  Ft
  189 899  Ft
  17 800 Ft
  189 900  Ft
  289 899  Ft
  24 200 Ft
  289 900  Ft
  398 799  Ft
  29 800 Ft
  398 800  Ft
  -
  49 900 Ft

  Expressz személyes átvétel

  Nincs kedve sorban állni az Ügyfélszolgálaton?
  A gördülékeny átvételhez várja meg a "Rendelését összekészítettük" státuszú emailünket!
  Szeretne a lehető legrövidebb időn belül végezni a termék átvételével? Válassza az expressz szállítási módot, így a telephelyünkön egyből tud az áruátvételhez fordulni, átvenni a már online előre kifizetett árut!

  Speciális szállítást igénylő termékek kiszállítása

  Ezt a szállítási módot extra hosszú vagy terjedelmű termékek kiszállítására hoztuk létre. A szállítás általában nagyobb teherautóval történik, a rakodásnál esetenként szükség lehet fizikai munkaerőre vagy rakodógépre.
  A szállítási költséget távolság alapján tudjuk meghatározni a rendelés leadását követően.
  A költségek kiszámítását telephelyünk és az Ön címe közötti távolság alapján tudja megbecsülni, 300-500 Ft/km díjalappal.
  Hamarosan küldjük!

  Szállítás Európán belülre (GLS)

  mygls_api
  Nemzetközi csomagok kiszállításánál minden rendelés után egyedi szállítási költséget kalkulálunk, mely kis termékek esetén 8.000 Ft- tól, nagyobb méretű, speciális szállítást igénylő termékek esetén 19.000 Ft-tól kezdődnek.
  Kérjük, hogy az utalással várják meg az utólag kalkulált szállítási költséget!
  A szállítási költséget ország és termék méret alapján egyedi kalkuláció előzi meg. min 8.000 Ft

  MPL csomagszállítás

  Ezt a szállítási módot válassza, ha az MPL-el szeretné a küldeményét házhoz szállíttatni.
  A szállítási mód túlméretes küldeményekhez nem választható, csak előre kifizetett küldeményekhez tudja választani.
  Termékek össztömege
  Szállítási költség
  0  kg
  4,99  kg
  4 900 Ft
  5  kg
  19,99  kg
  6 900 Ft
  20  kg
  34,99  kg
  8 900 Ft
  35  kg
  -
  19 900 Ft

  Személyes átvétel

  Személyes átvételre Nagytarcsa Ipari Parkban található raktárunkban van lehetősége.
  Nyitvatartás
  Hétfő 8:30-16:30
  Kedd 8:30-16:30
  Szerda 10:30-16:30
  Csütörtök 8:30-16:30
  Péntek 8:30-16:30

  Cím: 2142. Nagytarcsa Cinkotai út 19/a.
  Személyes átvétel díjtalan.
  Fizetés

  Otthoni kényelmes online fizetés Simplepay

  A Simplepay segítségével egyszerűen, gyorsan és biztonságosan tud otthonról a bankkártyájával fizetni rendeléseiért.
  Regisztáljon a Simplepay alkalmazásba, így további kedvezményeket érhet el és még gördülékenyebbé válik az online vásárlás!

  A kiválasztott fizetési móddal 1,9% (de mininmum 650 Ft) kényelmi díj kerül felszámításra.

  Előre utalás (Simplepay Instant transfer)

  Ez az Ön számára a legkedvezőbb, további költségeket nem tartalmazó fizetési megoldás!
  Az átutalásnál kérem figyelje a Simplepay utasításait. Fokozottan ügyeljen a közlemény rovatra!

  Előre utalással: UNICREDIT 10918001-00000090-93380004

  Ez az Ön számára a legkedvezőbb, további kezelési költségeket nem tartalmazó fizetési megoldás!
  Az átutalás átfutási ideje +1 munkanapot hozzáad a rendelés teljesítéséhez, ezt kérem a választás folyamatában vegye figyelembe.

  Nincs kezelési költség, ezt javasoljuk!

  Utánvéttel

  Javasoljuk az előre utalást, mert az utánvétnél plusz költség kerül felszámításra, mely 1,9%, de minimum 1500 Ft.

  Helyszíni bankkártyás fizetés Nagytarcsa Ipari Park

  Helyszíni átvételnél fizethet MasterCard, Maestro vagy Visa kártyával. Ez a fizetési mód díjtalan!

  Készpénzzel a helyszínen Nagytarcsa Ipari Park

  Javasoljuk az előre utalást, mert készpénzes fizetésnél + 2 % de min. 990.- Ft kezelési költség van.
  Ezt a fizetési módot csak a személyes átvételhez tudja használni.

  PayPal fizetés

  Javasoljuk az előre utalást, mert itt + 3,5 % kezelési költség van, de minimum 900 Ft
  Kapcsolatfelvétel
  Kötelező!
  Kötelező!
  Kötelező!