Központunk Nagytarcsán

Aligvárom központi iroda

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Látogató számláló

1
9
7
0
6
1
5

Facebook Like

Házhozszállítás

Napelem - Napkollektor

   NAPENERGIA

Napkollektor     

   WEBÁRUHÁZ

 

Hírek

2023.11.17
 Legyen szó faiparról, gépészetről vagy egyedi tervezésű projektekről, nálunk megtalálod a megfelelő munkaasztalt az igényeidnek megfelelően. Ne engedd, hogy a munkaterületed korlátozza a kreativitásod és hatékonyságod!
2023.11.03
Ha erős és megbízható vontatócsörlőt keres, akkor jó helyen jár!
Vontatócsörlőink esetében a megbízhatóság és a teljesítmény volt a fő szempont. Az erős motorok és masszív kivitel biztosítják, hogy megbirkózzanak a legnehezebb helyzetekkel is, miközben az egyszerű kezelhetőség és a biztonsági funkciók gondoskodnak a nyugodt munkavégzésről.
2023.10.27

Képzelj el egy olyan helyet, ahol a részletek számítanak, ahol a terek stílusosak és egyediek, ahol otthonod vagy irodád egyedi kialakítása valósággá válik. Ebben a világban a saroklécek és sarokprofilok nem csak egyszerű részletek, hanem az esztétikai és funkcionális design alapkövei!

https://www.aligvarom.hu/_Saroklec_sarokprofil_saroktakaro_sarokvedo_elvedo 

2023.10.20
Csúszásveszély? Nem nálunk! Csúszásgátló szalagjaink garantálják a biztonságos közlekedést minden felületen. Legyen szó otthonról, irodáról, üzletről, a csúszásgátló szalagok kiváló megoldást kínálnak:
✅ Tartós és időjárásálló: A csúszásgátló szalagok a legkeményebb időjárási körülmények között is hatékonyan működnek.
✅ Egyszerű telepítés: Csak ragassza le a szalagot a kívánt felületre, és már készen is van!
✅ Könnyen tisztítható: A szalagok könnyen karbantarthatók, így hosszú élettartamúak.
✅ Változatos méretek és színek: Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő stílust és méretet.
2023.10.13
A kis gyümölcsprés tökéletes eszköz azok számára, akik szeretik folyékony formában élvezni a gyümölcsöket vagy zöldségeket, esetleg gyógynövényekkel együtt. A gyümölcspréssel kísérletezhet különböző alapanyag-kombinációkkal és szokatlan gyümölcslé-kreációkkal. Élvezze ezeket az egészséges keverékeket!
A szőlő- vagy gyümölcsprés nem hasonlítható össze a gyümölcscentrifugával. Mindkét termék teljesen másképp működik. A szőlőt például nem lehet gyümölcscentrifugával feldolgozni, mert a magok megsemmisülnek, és keserűanyagok szabadulnak fel. Csak a gyümölcsprésnél maradnak meg a magok és a lé például borrá is feldolgozható.

TOP termékek

Webáruház - csak profiknak!

SEAFLO

SEAFLO szivattyú

Hitvallás
Büszkék vagyunk arra, hogy a SEAFLO szivattyúkat tervezzük, gyártjuk és forgalmazzuk, és világszerte exportáljuk. Élvezzük a lehetőséget, hogy támogathatjuk ügyfeleinket. Célunk, hogy a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsuk világméretű értékesítési hálózatunkon keresztül.

HÁLÓZAT
A SEAFLO márka a világ minden országában jelen van, magyarországi képvielete az Aligvárom Kft. www.aligvarom.hu

CE
Minden SEAFLO elektromos membránszivattyú rendelkezik a megfelelő CE-jelöléssel, így megfelel a vonatkozó európai uniós szabványnak.

MINŐSÉG AZ ELSŐ
Gyártócsapatunk a legmodernebb technológiát kombinálja a legjobb laboratóriumi vizsgálatokkal.
A SEAFLO-nál a minőség minden tevékenységünk középpontjában áll. Folyamatosan értékeljük rendszereinket, hogy a tervezés, a gyártott termék és a szolgáltatás minőségének javítását ösztönözzük.
Arra törekszünk, hogy a legjobb gyakorlatok, a vonatkozó ISO-szabványok bevezetésével felülmúljuk ügyfeleink elvárásait, hogy folyamatos fejlesztéseket hajtsunk végre üzleti tevékenységünk minden területén.

Tovább

GYÁRTÁS - SZAKÉRTELEM ÉS TECHNOLÓGIA
Szakértelem - A legújabb gyártási technikákat alkalmazza szakképzett munkaerőnk.
Technológia - A legmodernebb "vizuális gyár" rendszer irányítja a munkafolyamatokat.
SEAFLO Tech Center - Tesztlaboratóriumunk kitolt élettartamú teszteket, adatgyűjtést és trendelemzést végez minden meglévő és új terméken. Ez biztosítja a következetesen strapabíró termékeket, amelyeket úgy terveztek, hogy ellenálljanak a zord környezetnek.

MAGAS SZÍNVONALÚ GYÁRTÁS
A termékek 100%-át a gyártási folyamat részeként teszteljük. Minden késztermékkészletet tételesen tesztelünk.

A SEAFLO TÖREKVÉSE A MINŐSÉGRE
Tartós tesztelés, adatgyűjtés és LEAN alapú gyártás.

Tovább