Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Látogató számláló

1
3
7
9
7
2
0

Facebook Like

Házhozszállítás

Napelem - Napkollektor

   NAPENERGIA

Napkollektor     

   WEBÁRUHÁZ

 

Hírek

2022.06.24
A robusztus kézi csörlők ideálisak a nehéz terhek megtartására, mozgatására vagy húzására, például csónak, autó. Alkalmazható a kertben, kempingezés során és sok más területen.
2022.06.17

A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján. Így került kiválasztásra cégünk, az Aligvárom Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a  Dun & Bradstreet Tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, szilárd üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy egy független, nemzetközi  szakértő elismerte cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében, fejlesztésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a  Dun & Bradstreet Tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

 

2022.06.10
Öntözőrendszerünkkel 4 külön kört vezérelhet.
Az elosztót szerelje a kerti csapra, vagy alakítson ki külön bekötést. A szelepekre csatlakoztasson rá akár 4 slagot, vagy ássa le a földbe a csöveket. Programozza be a vízálló, kültéri automatikát és kész is! A elosztón egyenként állíthatja az átfolyó vízmennyiséget.
Programozható, így napi, heti locsolási programok állíthatóak be rajta.
2022.06.03

A lineáris aktuátorok olyan hajtóművek, amelyek a forgó mozgást lineáris vagy egyenes toló-húzó mozgássá alakítják át. A tolattyúk megfelelőek minden olyan felhasználáshoz, ahol emelésre, billentésre, húzásra vagy tolásra van szükség. Az elektromos lineáris pozicionáló motorok ideális megoldást nyújtanak egyszerű és biztonságos mozgatáshoz az iparba és épület automatizálásban. Az elektromos tolómotorok előnye a pneumatikus vagy hidraulikus munkahengerekkel szemben, hogy a sebessége könnyedén és fokozatmentesen szabályozható.

 https://www.aligvarom.hu/Linearis-aktuator-tolattyu

2022.05.27
Beköszöntött a nyár, így medencéjét se felejtse el felkészíteni a szezonra!  
Tekintse meg medence vízforgató szivattyúink széles kínálatát! 

TOP termékek

Webáruház - csak profiknak!

SEAFLO

SEAFLO szivattyú

Hitvallás
Büszkék vagyunk arra, hogy a SEAFLO szivattyúkat tervezzük, gyártjuk és forgalmazzuk, és világszerte exportáljuk. Élvezzük a lehetőséget, hogy támogathatjuk ügyfeleinket. Célunk, hogy a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsuk világméretű értékesítési hálózatunkon keresztül.

HÁLÓZAT
A SEAFLO márka a világ minden országában jelen van, magyarországi képvielete az Aligvárom Kft. www.aligvarom.hu

CE
Minden SEAFLO elektromos membránszivattyú rendelkezik a megfelelő CE-jelöléssel, így megfelel a vonatkozó európai uniós szabványnak.

MINŐSÉG AZ ELSŐ
Gyártócsapatunk a legmodernebb technológiát kombinálja a legjobb laboratóriumi vizsgálatokkal.
A SEAFLO-nál a minőség minden tevékenységünk középpontjában áll. Folyamatosan értékeljük rendszereinket, hogy a tervezés, a gyártott termék és a szolgáltatás minőségének javítását ösztönözzük.
Arra törekszünk, hogy a legjobb gyakorlatok, a vonatkozó ISO-szabványok bevezetésével felülmúljuk ügyfeleink elvárásait, hogy folyamatos fejlesztéseket hajtsunk végre üzleti tevékenységünk minden területén.

Tovább

GYÁRTÁS - SZAKÉRTELEM ÉS TECHNOLÓGIA
Szakértelem - A legújabb gyártási technikákat alkalmazza szakképzett munkaerőnk.
Technológia - A legmodernebb "vizuális gyár" rendszer irányítja a munkafolyamatokat.
SEAFLO Tech Center - Tesztlaboratóriumunk kitolt élettartamú teszteket, adatgyűjtést és trendelemzést végez minden meglévő és új terméken. Ez biztosítja a következetesen strapabíró termékeket, amelyeket úgy terveztek, hogy ellenálljanak a zord környezetnek.

MAGAS SZÍNVONALÚ GYÁRTÁS
A termékek 100%-át a gyártási folyamat részeként teszteljük. Minden késztermékkészletet tételesen tesztelünk.

A SEAFLO TÖREKVÉSE A MINŐSÉGRE
Tartós tesztelés, adatgyűjtés és LEAN alapú gyártás.

Tovább