Szűrés

Ár
762 Ft - 16 256 Ft
Magassága

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Látogató számláló

1
5
0
9
0
0
2

Facebook Like

Házhozszállítás

Napelem - Napkollektor

   NAPENERGIA

Napkollektor     

   WEBÁRUHÁZ

 

Hírek

2022.09.30
Elege van a kapu nyitogatásából? Akkor itt a megoldás!
Az automata kapunyitók egyre népszerűbbek, hiszen mindenki szeretné biztonságban tudni otthonát, fontos a kényelem és nélkülözhetetlen, hogy esztétikus megjelenésű legyen az eszköz. Az automata kapunyitók alkalmazása mind lakossági szinten társasházaknál, mind ipari környezetben alap felszereltségnek számít ma már.
Alapvető elvárás a kapunyitókkal szemben, hogy biztonságos, hosszú élettartamú, nagy terhelhetőség jellemezze, de alacsony karbantartású legyen. Nem elhanyagolható szempont természetesen a megjelenése sem.
Fontos, hogy ha a kapu állapota nem megfelelő, hiába vesszük meg a legjobb kapunyitó motort. Ha teljes mértékben kiszeretnénk használni a kapunyitók előnyeit, akkor először a kapu állapotát kell megvizsgálni, rendbe hozni, majd ezután következhet az automatikai felszerelése.
2022.09.23
Nagyon elegáns zuhany összefolyó fürdőszobájába vagy wellness részlegekre.
Stabilitás és korróziómentesség a kiváló minőségű anyagnak köszönhetően. Beépített bűzelzáró megakadályozza a kellemetlen szagokat. Könnyű telepítés a széles csempeperemnek és az állítható magasságú lábaknak köszönhetően. Az eltávolítható burkolat biztosítja a beépített hajfogó szűrő kényelmes tisztítását.
2022.09.16
Búvárszivattyú merülő szivattyú és átemelő szivattyú 12V 24V és hálózati 230V feszültséghez.
2022.09.09
A molnárkocsi egy ügyes kis szállítóeszköz, amely nagy segítség lehet kisebb terhek kézzel történő mozgatására.
Kínálatunkban lépcsőjáró kivitelű molnárkocsit is talál!
https://www.aligvarom.hu/molnarkocsi
2022.09.02

 

TOP termékek

Webáruház - csak profiknak!

Burkolattartó láb - laptartó tappancs

Burkolattartó láb

A kültéri burkolattal rendelkezők rémálma a felfagyás, márpedig ez ha nem előbb, de utóbb tuti bekövetkezik.

Jó hírünk van! A padlólapokat nem csak ragasztani lehet, hanem lábakra helyezni! Ilyenkor a víz szépen lefolyik a lapok közé és az alatta lévő beton vagy szigetelés vezeti le. Nincs fugázás, sosem fagy fel - ez a terasz vagy erkélytulajdonosok régi bánata.

Persze kicsit vastagabb lapokban gondolkodjunk, a minimum a 2 centiméteres, de így örök darab a burkolatunk!

A lábak magassága természetesen állítható, így akár a lejtős terasz is kaphat vízszintes burkolatot, vagy a beton egyenetlensége is eltüntethető. Különböző magasság között állítható tappancsok kaphatók, sőt vannak hozzá toldóelemek és más huncut kiegészítők is.

Ehhez hasonló a WCP burkolathoz kapható láb, amelyre a párnafákat kell rögzíteni. A lábak állhatnak betonon, vagy akár egy 40x40-es betonlapon is, amelyet sóderágyra érdemes helyezni.

 

 

 

Tovább