Központunk Nagytarcsán

Aligvárom központi iroda

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Látogató számláló

1
9
7
0
6
1
5

Facebook Like

Házhozszállítás

Napelem - Napkollektor

   NAPENERGIA

Napkollektor     

   WEBÁRUHÁZ

 

Hírek

2023.11.17
 Legyen szó faiparról, gépészetről vagy egyedi tervezésű projektekről, nálunk megtalálod a megfelelő munkaasztalt az igényeidnek megfelelően. Ne engedd, hogy a munkaterületed korlátozza a kreativitásod és hatékonyságod!
2023.11.03
Ha erős és megbízható vontatócsörlőt keres, akkor jó helyen jár!
Vontatócsörlőink esetében a megbízhatóság és a teljesítmény volt a fő szempont. Az erős motorok és masszív kivitel biztosítják, hogy megbirkózzanak a legnehezebb helyzetekkel is, miközben az egyszerű kezelhetőség és a biztonsági funkciók gondoskodnak a nyugodt munkavégzésről.
2023.10.27

Képzelj el egy olyan helyet, ahol a részletek számítanak, ahol a terek stílusosak és egyediek, ahol otthonod vagy irodád egyedi kialakítása valósággá válik. Ebben a világban a saroklécek és sarokprofilok nem csak egyszerű részletek, hanem az esztétikai és funkcionális design alapkövei!

https://www.aligvarom.hu/_Saroklec_sarokprofil_saroktakaro_sarokvedo_elvedo 

2023.10.20
Csúszásveszély? Nem nálunk! Csúszásgátló szalagjaink garantálják a biztonságos közlekedést minden felületen. Legyen szó otthonról, irodáról, üzletről, a csúszásgátló szalagok kiváló megoldást kínálnak:
✅ Tartós és időjárásálló: A csúszásgátló szalagok a legkeményebb időjárási körülmények között is hatékonyan működnek.
✅ Egyszerű telepítés: Csak ragassza le a szalagot a kívánt felületre, és már készen is van!
✅ Könnyen tisztítható: A szalagok könnyen karbantarthatók, így hosszú élettartamúak.
✅ Változatos méretek és színek: Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő stílust és méretet.
2023.10.13
A kis gyümölcsprés tökéletes eszköz azok számára, akik szeretik folyékony formában élvezni a gyümölcsöket vagy zöldségeket, esetleg gyógynövényekkel együtt. A gyümölcspréssel kísérletezhet különböző alapanyag-kombinációkkal és szokatlan gyümölcslé-kreációkkal. Élvezze ezeket az egészséges keverékeket!
A szőlő- vagy gyümölcsprés nem hasonlítható össze a gyümölcscentrifugával. Mindkét termék teljesen másképp működik. A szőlőt például nem lehet gyümölcscentrifugával feldolgozni, mert a magok megsemmisülnek, és keserűanyagok szabadulnak fel. Csak a gyümölcsprésnél maradnak meg a magok és a lé például borrá is feldolgozható.

TOP termékek

Webáruház - csak profiknak!

Hulladék tartály üritő szerkezet kukaborító - 12V akkumulátoros meghajtással - 120 és 240 literes hulladékgyűjtő edényhez

Hulladék tartály üritő szerkezet kukaborító - 12V akkumulátoros meghajtással
Hulladék tartály üritő szerkezet kukaborító - 12V akkumulátoros meghajtással
Hulladék tartály üritő szerkezet kukaborító - 12V akkumulátoros meghajtással
Hulladék tartály üritő szerkezet kukaborító - 12V akkumulátoros meghajtással
Hulladék tartály üritő szerkezet kukaborító - 12V akkumulátoros meghajtással - 120 és 240 literes hulladékgyűjtő edényhez

Hulladék Tartály Üritő Szerkezet Kukaborító

12V Akkumulátoros Meghajtással - 120 és 240 Literes Hulladékgyűjtő Edényhez

A Hulladék Tartály Üritő Szerkezet egy innovatív megoldás, amely kényelmes és hatékony módot kínál a 120 és 240 literes hulladékgyűjtő edények ürítésére. Ez a megbízható és strapabíró eszköz lehetővé teszi a hulladéktárolók egyszerű és gyors ürítését, minimalizálva ezzel a munkaerő és időigényes folyamatokat.

Fő jellemzők:

 • Hidraulikus Üzemeltetés: Az eszköz hidraulikus rendszerrel működik, amelyet egy 12V egyenáramú beépített akkumulátor hajt meg. Ezáltal teljesen független az elektromos hálózatról, így szinte bárhol használható.

 • Teherbírás: Az üritő rendszer kiváló teherbírással rendelkezik, akár 110 kg súlyú hulladék gyors és hatékony ürítésére is alkalmas.

 • Alkalmasság: Kiválóan alkalmas mind a 120, mind a 240 literes hulladékgyűjtő edények ürítésére, ezáltal rugalmasan alkalmazkodik a különböző méretű hulladékgyűjtőkhöz.

 • Döntési Szög: Az eszköz rendelkezik egy 135 fokos döntési szöggel, amely lehetővé teszi a könnyű hozzáférést és a hatékony ürítést.

 • Ürítési Magasság: A Hulladék Tartály Üritő Szerkezet eléri az 1450 mm-es ürítési magasságot, lehetővé téve a magasabb konténerek könnyű ürítését is.

 • Kerekek: Két fix és két önbeálló, 180 mm átmérőjű kerek segítik a könnyű mozgatást és manőverezést akár nehéz terepen is.

 • Méretek: Az eszköz hossza 1570 mm, szélessége 880 mm, magassága pedig 1720 mm, így kompakt méretű és könnyen tárolható.

 • Üzemmód: Az elektromos hidraulika szivattyú biztosítja az optimális teljesítményt és hatékonyságot az ürítés során.

 • Feszültség: Az eszköz 12V egyenárammal működik, és beépített akkumulátorral rendelkezik, így hordozható és könnyen használható.

 • Töltő: Az ár nem tartalmazza a töltőt, amelyet külön meg lehet rendelni a tartozékok között.

 • Önsúly: Az üritő szerkezet önsúlya 154 kg, ami stabilitást és tartósságot biztosít.

 • Különböző Kivitelek: A Hulladék Tartály Üritő rendelhető kézi hidraulikapumpás és hálózati kivitelben is, így minden felhasználó igényeire rugalmasan reagál.

Ez a Hulladék Tartály Üritő Szerkezet egy hatékony és időtakarékos megoldás a hulladékkezelés területén, amely megfelel a különböző méretű hulladékgyűjtő edények ürítésének kihívásainak. Legyen szó akár otthoni, akár ipari környezetről, ez a termék könnyedén beilleszthető és növelheti a hulladékkezelés hatékonyságát.

Bővebben
Rendelésre
Bruttó ára: 2 311 400 Ft
Nettó ára: 1 820 000 Ft
Részletek

120 és 240 Literes Hulladékgyűjtő Edényhez kukaborító

Teherbírás: 110 kg
Alkalmas 120 és 240 literes kukák ürítésére.
Döntési szög: 135°
Ürítési magaság: 1450 mm
Kereke: 2 fix és 2 önbeálló ⌀ 180 mm
Hossza: 1570 mm
Szélessége: 880 mm
Magassága: 1720 mm
Üzemmód: elektromos hidraulika szivattyú
Feszültség: 12V egyenáram. beépített akkumulátorról üzemeltethető.
Az ára a töltőt nem tartalmazza
Önsúly: 154 kg.

A hulladéktartály ürítő rendelhető kézi hidraulikapumpás és hálózati kivitelben is!

Adatok
Vonalkód
00095150
MPN
AV000141
Cikkszám
MKS_HULLADEK_BORITO_12V
Tömeg
154 kg/db
Hasonló termékek