Szűrés

Ár
43 815 Ft - 814 070 Ft

Központunk Nagytarcsán

Aligvárom központi iroda

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Látogató számláló

1
8
9
7
4
7
8

Facebook Like

Házhozszállítás

Napelem - Napkollektor

   NAPENERGIA

Napkollektor     

   WEBÁRUHÁZ

 

Hírek

2023.09.22
Alumínium L profil sarokléc
Minőségi felületképzésű profil, eloxált alumínium, azaz selyemfényű ezüstös alumínium színű.
Bútor, falsarok védelmére, építkezéshez, barkácsoláshoz.
2023.09.15
Tegyen most egy lépést az egyszerűség és hatékonyság felé! Rámpáink kifejezetten nagy teherbírásúak, így bármilyen nehéz terhet könnyedén mozgathat velük.

Miért válassza rámpáinkat?
✅ Tartósság
✅ Biztonság
✅ Könnyű szállíthatóság
✅ Extra nagy teherbírás
2023.09.08
Ha kútvizet használ otthonában vagy mezőgazdasági területén, akkor a megfelelő mélykútszivattyú nélkülözhetetlen eszköz a hatékony vízellátáshoz. Tegye meg az első lépést a megbízható és állandó vízellátás felé.
Válassza a mélykútszivattyúinkat, és legyen biztos benne, hogy mindig hozzáférhet a tiszta és friss vízhez.
2023.09.01
Legyen rendszerezett és hatékony! Válassza a Gitterbox tároló konténert, és lépjen egy lépéssel előrébb az optimális tárolás felé! Minden üzletnek, raktárnak és műhelynek szüksége van hatékony tárolási megoldásokra. Ha rendet és rendszert szeretne teremteni, akkor a Gitterbox tároló konténer a tökéletes választás!
https://www.aligvarom.hu/DIN_15155_racsos_kontener_gitterbox_GiBo
2023.08.25
Az ipari szerszámtartóval megkönnyítheti a mindennapi munkáját. Igényesen kidolgozott, masszív anyagának köszönhetően hosszú élettartamot biztosítanak, így megbízható társa lehet műhelyének.
Ideális ipari felhasználásra, autószervizek, javítóműhelyek számára.
https://www.aligvarom.hu/Ipari-szerszamtarto

TOP termékek

Webáruház - csak profiknak!

Aerogel hőszigetelés

Aerogel

A szőnyeg formájú aerogél a világ leghatékonyabb hőszigetelése. Az aerogel egy porózus anyag, amely a szerkezeten belüli nagyon nagy, levegővel telt pórusoknak köszönhetően rendkívül jó hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. A levegő a szilícium-dioxid vázban zárva marad, és a pórusok térfogatának 99,8%-át teszi ki. A porózus szerkezet elég kicsi ahhoz, hogy minimalizálja a hősugárzás hatását. A szilícium-dioxid váz szerkezete miatt az aerogél szilárd testként és gyenge vezetőként működik.

Az Aerogel szőnyeg kiváló szigetelőanyag, amely tökéletesen betölti alapvető funkcióját – hőszigetelést, valamint egyedi tulajdonságainak köszönhetően további előnyöket biztosít. Könnyen formázható és megfelelő formára vágható. Alacsony vastagsága mellett ez azt jelenti, hogy kiválóan használható hőhidak, nehezen hozzáférhető felületek és szerkezetek szigetelőjeként, ahol a vastagabb szigetelés alkalmazása építészeti okokból korlátozott.

Tovább