Központunk Nagytarcsán

Aligvárom központi iroda

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Látogató számláló

2
1
6
5
3
9
5

Facebook Like

Házhozszállítás

Napelem - Napkollektor

   NAPENERGIA

Napkollektor     

   WEBÁRUHÁZ

 

Hírek

2024.06.11

A 230V-os nagynyomású önfelszívó szivattyúk igazi mindentudók, ha vízellátásról van szó. Akár kerti öntözésről,víztartályok feltöltéséről, medencék vízzel való ellátásáról, vagy akár esővízgyűjtésről van szó, ezek a szivattyúk hatékonyan és megbízhatóan teljesítik a feladatot.

Az otthoni vízellátás és öntözés optimalizálása gyakran kihívást jelenthet, de a megfelelő eszközök segítségével ez a feladat könnyedén megoldható. Az egyik legfontosabb és legmegbízhatóbb megoldás a 230V-os nagynyomású önfelszívó szivattyú, amely ideális választás lehet mind a háztartási, mind a kertészeti alkalmazásokhoz. Webáruházunkban számos kiváló minőségű szivattyú közül választhat, amelyek biztosítják az Ön igényeinek megfelelő vízellátást.

Miért válassza a 230V-os nagynyomású önfelszívó szivattyúkat?

A 230V-os nagynyomású önfelszívó szivattyúk számos előnnyel rendelkeznek, amelyek ideálissá teszik őket különböző felhasználási területeken. Íme néhány kulcsfontosságú előny:

 • Könnyű telepítés és használat: Ezek a szivattyúk egyszerűen telepíthetők és üzemeltethetők, ami különösen fontos azok számára, akik nem rendelkeznek szakmai vízvezeték-szerelési tapasztalattal.
 • Erőteljes teljesítmény: A nagynyomású szivattyúk erős motorral rendelkeznek, amely biztosítja a folyamatos és megbízható vízellátást még nagy igénybevétel esetén is.
 • Önfelszívó képesség: Ezek a szivattyúk képesek a vizet önállóan felszívni, ami megkönnyíti a használatukat kutak, ciszternák vagy más vízforrások esetében.

Felhasználási területek

A 230V-os nagynyomású önfelszívó szivattyúk sokoldalúan alkalmazhatók különböző területeken:

 • Háztartási vízellátás: Biztosítsa otthona vízellátását, akár ivóvízről, akár háztartási használatról van szó.
 • Kertöntözés: Ideális megoldás kertek, pázsitok és virágágyások öntözéséhez, biztosítva a megfelelő vízmennyiséget a növények egészséges növekedéséhez.
 • Medencefeltöltés: Gyors és hatékony módja a medencék feltöltésének és vízcseréjének.
 • Kútfúrás: Kiválóan alkalmas kutakból vagy ciszternákból történő vízkiemeléshez, biztosítva a folyamatos vízellátást.

Néhány tipp a szivattyú használatához:

 • Győződjön meg róla, hogy a szivattyú a hálózati feszültségre van csatlakoztatva.
 • Ne használja a szivattyút szárazon.
 • Rendszeresen ellenőrizze a szivattyú víztömítettségét.
 • Télire ürítse le a szivattyút a fagyás megelőzése érdekében.
 • Tárolja a szivattyút száraz, hűvös helyen.

A 230V-os nagynyomású önfelszívó szivattyúk a megfelelő karbantartás mellett hosszú éveken át megbízhatóan szolgálják Önt.

Látogasson el webáruházunkba még ma, és fedezze fel 230V-os nagynyomású önfelszívó szivattyúk széles választékát! https://www.aligvarom.hu/230V-Nagynyomasu-onfelszivo-szivattyu

További információkért vagy segítségért forduljon hozzánk bizalommal!

Ne feledkezzen meg róla, hogy kövessen minket a közösségi médiában a legújabb termékekről és ajánlatokról szóló értesítésekért!

2024.06.04

A mozgássérültek, idősek és babakocsival közlekedők számára a mindennapi mozgás akadályba ütközhet, ha lépcsővel kell szembenézniük. A mozgássérült rámpák praktikus és kényelmes megoldást nyújtanak a szintkülönbségek áthidalására, biztosítva a zökkenőmentes bejutást otthonokba, irodákba, üzletekbe és más épületekbe.

Az akadálymentesség és az egyenlő hozzáférés mindenki számára fontos cél, különösen a mozgássérült emberek esetében. Ebben a bejegyzésben bemutatjuk, hogyan segíthetnek a mozgássérült rámpák a mindennapi élet megkönnyítésében.

Miért fontos az akadálymentesség?

Az akadálymentesség nemcsak a mozgássérült emberek számára alapvető szükséglet, hanem mindenki számára előnyös lehet. Az akadálymentesség elősegíti a társadalmi integrációt és javítja az életminőséget.

A mozgássérült rámpák típusai és anyagai: 

Kínálatunkban különböző méretű és típusú mozgássérült rámpákat talál, amelyek különféle anyagokból készülnek. A leggyakoribb típusok a következők:

 • Alumínium rámpák: Könnyűek, hordozhatóak és ellenállóak a korrózióval szemben.
 • Acél rámpák: Robusztusak és tartósak, nagyobb terhelést bírnak el.
 • Gumi rámpák: Csúszásmentes felülettel rendelkeznek, így ideálisak nedves vagy csúszós körülmények között.
 • Műanyag rámpák: Könnyűek, olcsók és könnyen telepíthetők.

A mozgássérült rámpák előnyei:

 • Kényelmes és biztonságos: A rámpák segítségével akadálymentesen be- és kijuthat az épületből kerekesszékkel,rollátorral, babakocsival vagy más segédeszközzel.
 • Könnyen telepíthető: A legtöbb rámpa egyszerűen telepíthető, szerszámok nélkül is.
 • Tartós és strapabíró: A rámpák kiváló minőségű anyagokból készülnek, így hosszú ideig használhatók.
 • Hordozható: Számos rámpa összecsukható és könnyen hordozható, így bárhol használhatja őket.

Mozgássérült rámpák felhasználási területei:

 • Otthonok: Bejárati ajtókhoz, teraszokhoz, garázsokhoz.
  A rámpák otthoni használata segít a mindennapi tevékenységek megkönnyítésében. Akár a bejárati ajtónál, akár a kertben vagy a garázsban használja, biztosítják a könnyű és biztonságos közlekedést.
  • Irodák: Bejáratokhoz, lépcsőkhöz, emelkedőkhöz.
   Az akadálymentesség a munkahelyeken is elengedhetetlen. A rámpák lehetővé teszik a mozgássérült munkavállalók számára, hogy önállóan és biztonságosan közlekedjenek az irodában, így hozzájárulva a befogadó és egyenlő munkahelyi környezet megteremtéséhez.
  • Üzletek: Bejáratokhoz, kasszákhoz, polcokhoz.
  • Iskolák: Bejáratokhoz, tantermekhez, mosdókhoz.
  • Kórházak: Bejáratokhoz, betegellátó helyiségekhez, rehabilitációs termekhez.
  • Közintézmények: Bejáratokhoz, hivatalokhoz, várótermekhez.

  Hogyan válassza ki a megfelelő mozgássérült rámpát?

  • Méretek és kapacitás: Fontos, hogy a rámpa megfelelő méretű és teherbírású legyen. Mérje meg a szükséges hosszúságot és ellenőrizze, hogy a rámpa elbírja a szükséges súlyt.
  • Anyagok és kialakítás: A rámpa anyaga és kialakítása befolyásolja annak tartósságát és használhatóságát. A könnyű, de erős anyagok, mint az alumínium vagy a műanyag, jó választások lehetnek.
  • Biztonsági funkciók: Figyeljen a biztonsági funkciókra, mint a csúszásmentes felület, oldalsó korlátok és rögzítő elemek. Ezek mind hozzájárulnak a biztonságos használathoz.

  Ha mozgássérült rámpa vásárlását tervezi, forduljon hozzánk bizalommal! Webáruházunkban széles választékú mozgássérült rámpát találhat, különböző méretekben, típusokban és anyagokban. Szakértő kollégáink segítenek a megfelelő rámpa kiválasztásában, és tanácsot adnak a telepítéshez.

  Látogasson el webáruházunkba, és fedezze fel széles választékunkat! 

  Ne feledkezzen meg róla, hogy kövessen minket a közösségi médiában a legújabb termékekről és ajánlatokról szóló értesítésekért!

  2024.05.28

  A kertészkedés és mezőgazdasági munkák során a permetezés elengedhetetlen része a növények egészségének megőrzésében és a terméshozam maximalizálásában. A megfelelő eszközök kiválasztása jelentős mértékben hozzájárulhat a hatékonyság növeléséhez és a munka megkönnyítéséhez. A 12V permetező szivattyúk egyre népszerűbbek a hobbikertészek és a profi gazdák körében egyaránt. Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk, miért érdemes 12V permetező szivattyút vásárolni, mire kell figyelni a választás során, és milyen előnyei vannak ezeknek a termékeknek.

  Miért érdemes 12V permetező szivattyút vásárolni?

  • Mobilitás és kényelem: A 12V permetező szivattyúk egyik legnagyobb előnye a mobilitásuk. Ezek az eszközök akkumulátorról működnek, így nem szükséges őket konnektorhoz csatlakoztatni. Ez különösen hasznos nagyobb területeken, ahol nincs könnyen elérhető áramforrás. Az akkumulátoros működés lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor használhassuk őket, akár távoli földeken is.
  • Hatékonyság: A 12V permetező szivattyúk hatékonyabbá teszik a permetezési munkálatokat. Az automatikus nyomáskiegyenlítés és a folyamatos permetezési teljesítmény biztosítja, hogy a növények egyenletesen kapják meg a szükséges tápanyagokat és vegyszereket. Ezáltal csökken a permetezési idő, és növekszik a hatékonyság.
  • Sokoldalúság: Ezek a szivattyúk számos felhasználási területtel rendelkeznek. Nemcsak a növényvédelemben, hanem a gyomirtásban, a műtrágyázásban, sőt, még a vízszállításban is alkalmazhatók. A sokoldalúságuk miatt számos mezőgazdasági és kertészeti munka során hasznosak lehetnek.

  Mire figyeljünk vásárlás előtt?

  • Teljesítmény és nyomás: Az egyik legfontosabb szempont a szivattyú teljesítménye és nyomása. A megfelelő teljesítmény biztosítja, hogy a permetező elég erős legyen a kívánt feladatok elvégzéséhez. Érdemes olyan modellt választani, amely képes a megfelelő nyomást fenntartani hosszabb ideig, hogy a permetezési munka egyenletes legyen.
  • Akkumulátor kapacitása: Az akkumulátor kapacitása meghatározza, hogy mennyi ideig használhatjuk a szivattyút egy töltéssel. Érdemes olyan modellt választani, amely megfelelő üzemidővel rendelkezik a tervezett feladatokhoz. Fontos figyelembe venni az akkumulátor töltési idejét is, hogy elkerüljük a hosszú állásidőt.
  • Anyagminőség és tartósság: A permetező szivattyúk anyagminősége és tartóssága kritikus szempont. A jó minőségű anyagokból készült szivattyúk hosszabb élettartamot és megbízhatóbb működést biztosítanak. Érdemes olyan modelleket választani, amelyek ellenállnak a vegyszereknek és a különböző környezeti hatásoknak.

  A 12V permetező szivattyúk előnyei:

  • Költséghatékonyság: A 12V permetező szivattyúk hosszú távon költséghatékonyabbak lehetnek. Az alacsonyabb karbantartási igény és az üzemanyagköltségek hiánya jelentős megtakarítást eredményezhet. Az akkumulátorok hosszú élettartama és a könnyű cserélhetőség szintén hozzájárul a gazdaságos üzemeltetéshez.
  • Egyszerű használat: Az egyszerű használat és karbantartás szintén nagy előnye ezeknek a szivattyúknak. Az automatikus nyomásszabályozás és a könnyen kezelhető vezérlők lehetővé teszik, hogy akár kezdő felhasználók is hatékonyan használhassák őket. Az egyszerű karbantartási igény pedig megkönnyíti az eszköz hosszú távú használatát.
  • Rugalmasság és adaptálhatóság: A 12V permetező szivattyúk nagy rugalmasságot kínálnak a különböző felhasználási területeken. Legyen szó kis kertészeti munkákról vagy nagyobb mezőgazdasági területek permetezéséről, ezek az eszközök könnyen alkalmazkodnak a különböző igényekhez. Az állítható nyomás és a különböző fúvókák segítségével testre szabhatjuk a permetezést a specifikus feladatokhoz.
  • Biztonságos és megbízható működés: A 12V permetező szivattyúk biztonságos és megbízható működést biztosítanak. A modern technológiai megoldások, mint az automatikus nyomáskiegyenlítés és a túlmelegedés elleni védelem, garantálják a biztonságos üzemeltetést. Ezáltal csökken a balesetveszély, és a felhasználók nagyobb biztonságban érezhetik magukat a munkavégzés során.

  A 12V permetező szivattyúk kiváló választásnak bizonyulnak a kertészek és mezőgazdászok számára, akik hatékony, mobil és sokoldalú eszközöket keresnek a permetezési munkákhoz. A megfelelő modell kiválasztása során figyelembe kell venni a teljesítményt, az akkumulátor kapacitását, az anyagminőséget és a kiegészítőket. A környezetbarát működés, a költséghatékonyság, az egyszerű használat és a biztonságos üzemeltetés mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ezek az eszközök hosszú távon is megbízhatóan szolgálják a felhasználókat.

  Amennyiben kérdése lenne a 12V permetező szivattyúkkal kapcsolatban, vagy szeretne többet megtudni az elérhető modellekről és azok specifikációiról, keresse fel webáruházunkat, ahol szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére. Ne feledje, a megfelelő eszköz kiválasztása jelentős mértékben hozzájárulhat a hatékony és eredményes munkavégzéshez!

  Ne feledkezzen meg róla, hogy kövessen minket a közösségi médiában a legújabb termékekről és ajánlatokról szóló értesítésekért!

  2024.05.21

  A kert nem csupán egy zöld terület a ház körül, hanem egy kiterjesztett lakótér, ahol pihenhetünk, kikapcsolódhatunk, összejöveteleket tarthatunk a családunkkal, barátainkkal. A kerti konnektorok elengedhetetlenek ahhoz, hogy kényelmesen és biztonságosan használhassuk a kerti elektromos berendezéseket, mint a fűnyíró, a sövényvágó, a kerti lámpa és még sok más.

  A kerti konnektorok előnyei:

  • Kényelem: A kerti konnektorok megkönnyítik a kerti elektromos berendezések használatát, nem kell hosszabbítókat húzni és elrejteni.
  • Biztonság: A kültéri kerti konnektorok vízállóak és IP44 védettséggel rendelkeznek, így védve vannak a víz és a por ellen. Ez garantálja a biztonságos használatot még nedves időjárási körülmények között is.
  • Esztétika: A kültéri kerti konnektorok modern és elegáns megjelenésűek, így tökéletesen illeszkednek a kert stílusához.
  • Sokoldalúság: A kültéri kerti konnektorok különböző funkciókkal rendelkezhetnek, mint például beépített időkapcsoló, USB töltőport, vagy akár LED világítás.

  A kültéri kerti konnektorok kiválasztásakor fontos figyelembe venni a következőket:

  • A konnektor típusa: A konnektor típusának kiválasztása a kert elrendezésétől és a konnektor kívánt helyétől függ.
  • A konnektor funkciói: Fontos megfontolni, hogy milyen funkciókra van szüksége a konnektorral kapcsolatban, mint például beépített időkapcsoló, USB töltőport, vagy LED világítás.
  • A konnektor vízállósági foka: A konnektornak legalább IP44 védettséggel kell rendelkeznie, hogy ellenálljon a víznek és a pornak.
  • A konnektor anyaga: A konnektornak tartós anyagból kell készülnie, mint például rozsdamentes acél, műanyag vagy fém, hogy ellenálljon az időjárás viszontagságainak.

  A kültéri kerti konnektorok használati módjai:

  • Kerti elektromos berendezések használata: A konnektorok segítségével kényelmesen használhatja a fűnyírót, a sövényvágót, a kerti lámpát, és még sok más elektromos berendezést.
  • Kültéri dekorációk táplálása: A konnektorok segítségével táplálhatja a kerti karácsonyi lámpákat, a kerti szobrokat, szökőkutat és más kültéri dekorációkat.
  • Kültéri eszközök töltése: A konnektorok segítségével feltöltheti a kerti elektromos szerszámokat, mint a fűnyíró akkumulátorát, vagy a kerti robotporszívót.

  A kültéri kerti konnektorok karbantartása:

  • Rendszeresen ellenőrizze a konnektorokat: Győződjön meg róla, hogy a konnektorok nem sérültek, és nem szivárog belőlük víz.
  • Tisztítsa meg a konnektorokat: Rendszeresen tisztítsa meg a konnektorokat a portól és a szennyeződésektől.
  • Távolítsa el a havat és a jeget: Télen távolítsa el a havat és a jeget a konnektorokról, hogy megakadályozza a sérüléseket.

  A kültéri kerti konnektorok kényelmesebbé és biztonságosabbá tehetik a kertet. A széles választékban kapható konnektoroknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a tökéletes konnektort az igényeinek megfelelően. 

  Kültéri kerti konnektorok webáruházunkban:

  Webáruházunkban széles választékban talál kültéri kerti konnektorokat. Szakértő kollégáink segítenek kiválasztani a tökéletes konnektort az Ön igényeinek megfelelően. Látogasson el weboldalunkra, és tekintse meg kínálatunkat: https://www.aligvarom.hu/Kulteri-konnektor

  Ne feledje, a kültéri kerti konnektorok elengedhetetlenek a kényelmes és biztonságos kerti elektromos berendezések használatához!

  2024.05.14

  A nyár a tökéletes időszak a medencében töltött idő élvezetére. Ahhoz azonban, hogy a medencéje kristálytiszta és biztonságos legyen a család minden tagja számára, szükség van a megfelelő kiegészítőkre.

  Ebben a blogbejegyzésben mindent megtudhat a medence kiegészítőkről, beleértve a vásárlási tippeket, a figyelembe veendő szempontokat és a termék előnyeit.

  Webáruházunkban mindent megtalálhat, amire szüksége van:

  • Szűrőhomok: A tiszta vízhez elengedhetetlen a szűrőhomok cseréje. 
  • Vízminőség mérő eszköz: A vízminőség folyamatos ellenőrzése fontos a víz tisztaságának és a fürdőzők egészségének megőrzése érdekében. 
  • Biztonsági medence létrák: A biztonságos be- és kimászást biztosító medence létra elengedhetetlen a medencédhez.  
  • Csere szűrőbetétek: A szűrőbetétek cseréje fontos a vízszűrő hatékonyságának fenntartása érdekében. 
  • Napelemes medence ionizátor: A napelemes medence ionizátor természetes módon tartja tisztán a medencéd vizét, így kevesebb vegyszert kell használnod. Környezetbarát és pénztakarékos megoldás!

  Miért érdemes medence kiegészítőket vásárolni?

  A medence kiegészítők számos előnnyel járnak:

  • Tisztább víz: A szűrőhomok, a vízminőségmérő eszközök és a napelemes medence ionizátorok segítenek a víz tisztán tartásában és a szennyeződések eltávolításában.
  • Biztonságosabb medencézés: A biztonsági medence létrák megkönnyítik a be- és kimászást a medencéből, és megakadályozzák a balesetek bekövetkezését.
  • Egyszerűbb karbantartás: A csere szűrőbetétek megkönnyítik a szűrőrendszer karbantartását, és biztosítják a hatékony működést.
  • Költséghatékonyabb: A napelemes medence ionizátorok segítenek csökkenteni a vegyszerek használatát, így pénzt takaríthat meg.

  Mit vegyek figyelembe vásárlás előtt?

  A medence kiegészítők vásárlásakor a következőket kell figyelembe venni:

  • A medencéje mérete és típusa: Válasszon olyan kiegészítőket, amelyek mérete és típusa megegyezik a medencéjével.
  • A vízhőmérséklet és a klórszint: A vízminőségmérő eszközök segítenek a vízhőmérséklet és a klórszint optimális szinten tartásában.
  • A család igényei: Ha kisgyermekei vannak, válasszon olyan biztonsági medence létrát, amely megfelel a korosztályuknak.
  • A költségvetése: A medence kiegészítők ára széles skálán mozog. Válasszon olyan kiegészítőket, amelyek megfelelnek a költségvetésednek.

  Válogasson webáruházunk széles medence kiegészítő kínálatából, és adja meg a medencéjének azt a tökéletes megjelenést és funkcionalitást, amit megérdemel! https://www.aligvarom.hu/Medence-kiegeszitok

  Ne feledkezzen meg róla, hogy kövessen minket a közösségi médiában a legújabb termékekről és ajánlatokról szóló értesítésekért!

  TOP termékek

  Webáruház - csak profiknak!

  1 pár nagy teherbírású összecsukható rámpa 220 cm a 2 db 680 kg teherbírású. Rámpa kis traktor munkagép fűnyíró motor

  1 par osszecsukható felhajtó rámpa 680 kg
  1 par osszecsukható felhajtó rámpa 680 kg
  1 par osszecsukható felhajtó rámpa 680 kg
  1 par osszecsukható felhajtó rámpa 680 kg
  1 par osszecsukható felhajtó rámpa 680 kg
  1 par osszecsukható felhajtó rámpa 680 kg
  1 pár nagy teherbírású összecsukható rámpa 220 cm a 2 db 680 kg teherbírású. Rámpa kis traktor munkagép fűnyíró motor

  Nagy teherbírású összecsukható rámpa

  Ez a nagy teherbírású összecsukható rámpa ideális választás mindazoknak, akik hatékony és biztonságos megoldást keresnek a nehéz tárgyak szállításához és rakodásához. Könnyen mozgatható és tárolható, így mindig kéznél lesz, amikor szüksége van rá.

  A csomag két hordozható felhajtó rámpát tartalmaz, melyek összesen 680 kg terhelést képesek elviselni, így ideálisak traktorok, kézikocsik, fűnyírók, motorok vagy quadok szállításához.

  Rendkívül praktikus, hiszen 28 cm szélességű, és felére összecsukható. Ezáltal könnyedén tárolhatja és szállíthatja bárhová. Az összecsukható kialakításnak köszönhetően minimalizálhatja az helyigényt, miközben a teherbírás nem csökken.
  A különleges csúszásmentes kialakítás biztosítja a stabilitást és a biztonságot a rakodás során. Anyaga alumínium, amely nemcsak könnyű, hanem rendkívül strapabíró is, így hosszú élettartamot garantál.

  1 pár 2 db hordozható felhajtó rámpa
  Teherbírás összesen 680 kg

  28 cm széles, a felére összehajtó!

  Bővebben
  Csomag tartalma
  Előrendelésre
  VÁRHATÓ BEÉRKEZÉS: Junius eleje
  Bruttó ára: 103 505 Ft
  Nettó ára: 81 500 Ft
  Részletek

  Nagy teherbírású összecsukható rámpa

  Teherbírás: 2x340 kg

  Hossz: 220 cm

  Szélessége: 28 cm

  Súlya: 13 kg

  Anyaga: alumínium
  Könnyen mozgatható és szállítható.

   

   

  Adatok
  Vonalkód
  00051903
  Hossza
  220
  Szélessége
  28
  Teherbírása
  680
  Várható beérkezés 1
  Junius eleje
  EAN kód
  5202010091324
  MPN
  AV155
  Cikkszám
  RAMPA_340KG-220CM_PAR_ALU_CS
  Tömeg
  13 kg/db
  Kiegészítő termékek
  Hasonló termékek